Știrile zilei

Moarte înfiorătoare! | O scândură i-a străpuns abdomenul

Moarte violentă, la o parohie din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei. Un bărbat care lucra la clopotnița bisericii din comuna Vânători (Vrancea) a murit după ce a căzut de pe acoperișul construcției, o scândură din lemn străpungându-i abdomenul.

Tragedia a avut loc ieri, la biserica din satul Rădulesti, comuna Vânători, acolo unde trei oameni efectuau lucrări la clopotniță. La un moment dat, unul dintre muncitori, un bărbat de 53 de ani din Biliesti, s-a dezechilibrat și a căzut în gol.

Circumstanțele în care s-a produs cumplitul accident sunt încă neclare. Cert este că, în cădere, bărbatului i-a intrat o bucată din schelă în abdomen.

Cei care au asistat la scena de groază l-au urcat imediat într-o mașină și au pornit spre spital. Pe drum, mașina s-a întâlnit cu ambulanța trimisă la intervenție după ce s-a sunat la 112. Din păcate, medicii nu au mai putut să-l ducă pe bărbat la spital. El a murit, în ciuda tuturor eforturilor depuse.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Moarte înfiorătoare! | O scândură i-a străpuns abdomenul

Știrile zilei

UCISĂ, stropită cu benzină și incendiată | Comemorarea, astăzi

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Șofer băut, ravagii în trafic! (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *