MOARTE SUSPECTĂ. TÂNĂRĂ DE 21 DE ANI, GĂSITĂ DECEDATĂ

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

 O tânără în vârstă de 21 de ani a fost găsită fără suflare de mama sa în apartamentul în care locuiau împreună, din cartierul râmnicean Piața Halelor. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul.

Tânăra locuia împreună cu mama sa într-un apartament situat în cartierul Piaţa Halelor, din Râmnicu Sărat. Joi, a rămas singură acasă, iar în momentul în care mama acesteia s-a întors a găsit-o fără suflare. Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului au venit medici şi poliţişti. Aceştia au constat decesul tinerei. Aceasta era cunoscută cu afecţiuni psihice încă din copilărie.

Atât tatăl tinerei, cât şi vecinii spun că din cauza afecţiunilor medicale, fata crea des probleme, în special mamei sale.
Trupul neînsufletit al tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Buzău, iar în urma necropsiei vor fi stabilite cauzele decesului.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *