MOARTE SUSPECTĂ. TÂNĂRĂ DE 21 DE ANI, GĂSITĂ DECEDATĂ

 O tânără în vârstă de 21 de ani a fost găsită fără suflare de mama sa în apartamentul în care locuiau împreună, din cartierul râmnicean Piața Halelor. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul.

Tânăra locuia împreună cu mama sa într-un apartament situat în cartierul Piaţa Halelor, din Râmnicu Sărat. Joi, a rămas singură acasă, iar în momentul în care mama acesteia s-a întors a găsit-o fără suflare. Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului au venit medici şi poliţişti. Aceştia au constat decesul tinerei. Aceasta era cunoscută cu afecţiuni psihice încă din copilărie.

Atât tatăl tinerei, cât şi vecinii spun că din cauza afecţiunilor medicale, fata crea des probleme, în special mamei sale.
Trupul neînsufletit al tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Buzău, iar în urma necropsiei vor fi stabilite cauzele decesului.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*