Politică Știrile zilei

Mobilizare excelentă | Buzoienii, SCUT în jurul lui Toma!

Sondajul online propus buzoienilor de publicația noastră a generat rezultate favorabile actualului edil, Constantin Toma. Peste cinci mii de utilizatori au accesat sondajul, 3360 dintre ei alegând să formuleze o părere despre primarul Buzăului.

Proporția votanților pro-Toma este covârșitoare. Aproape 3.000 de utilizatori s-au declarat foarte mulțumiți sau destul de mulțumiți de activitatea actualului edil, aceștia adunând 87.95% voturi favorabile.

La polul opus s-au situat cei care cred că ar fi fost loc și de mai bine în activitatea managerială de la Palatul Comunal, aceștia din urmă bifând 176 de voturi, adică 5.25% din sufragii. Alți 228 au votat în dreptul opțiunii „nemulțumit”, generând un procent de 6.8.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, probabil că actualul primar al Buzăului și-ar adjudeca lejer încă un mandat în fruntea Palatului Comunal. Jocurile se fac însă în apropierea campaniei electorale, iar până atunci mai este suficient timp pentru taberele politice să se reașeze, iar pentru Constantin Toma, să demonstreze că realizările sunt adevărata sa carte de vizită.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

3 comentarii

  1. Arnold at 20:33

    Ba frate, toate ca toate dar primarul asta e dat naibii. Un singur lucru nu pot sa-l inteleg: Cat de CRETIN sa fii sa il blamezi pe Toma si sa il plangi pe boscodeala? Cat de IMBECIL sau cat de mult sa iti URASTI orasul incat sa nu ii vrei binele.

    Toata stima DOMN’ PRIMAR~!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.