Moment ISTORIC pentru sportul buzoian

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

UPDATE: Proiectul a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței, din cauza unor vicii juridice din document.


Istoria se scrie în fiecare zi la Buzău. După ce Gloria a închis ochii în urma unei lungi suferințe, măcinată de falimente și de acuzații de corupție, edilul Constantin Toma decide să dea o șansă sportului, punând, desigur, și o amprentă personală asupra acestuia: CSM Buzău, echipă finanțată de municipalitate.

În ședința Consiliului Local Municipal de astăzi, consilierii locali vor vota pe marginea proiectului de înființare a CSM Buzău, un club polisportiv, care ar trebui să producă rezultate, după modelul CSM Bucureşti.

Ideea aparține primarului Constantin Toma, care vrea să revigoreze mișcarea sportivă buzoiană, atenția sa fiind îndreptată atât către sportul de performanță, cât și către sportul școlar și de masă.

Proiectul este o adevărată gură de oxigen pentru sportul local, aproape repudiat anul acesta la Buzău, din cauza austerității de la bugetul local. Pentru că a găsit goală vistieria Primăriei, primarul Toma a promis că va ajuta sportul abia începând de anul viitor, astfel că 2017 vine cu mari speranțe din partea sportivilor noștri.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *