Economic

Multifleet, aplicatia de monitorizare a flotei de masini care aduce numeroase avantaje companiei tale

Companiile mari si mici din lume au cautat de-a lungul timpului solutii care mai de care mai practice prin care sa isi imbunatateasca calitatea serviciilor si produselor oferite si prin care sa isi poata optimiza cat mai bine costurile de productie si cele logistice. Una dintre problemele cele mai comune din cadrul companiilor este cea a soferilor din zona de transport care in multe situatii se abat de la diverse norme si reguli si care prin comportamentul lor atrag diverse cheltuieli inutile pe care aceste companii se vad nevoite sa le achite periodic. In situatia data, aplicatiile de monitorizare au devenit un standard in companiile mari si mici din intreaga lume. Aceste aplicatii au reusit in scurt timp sa reduca semnificativ numarul cheltuielilor inutile din cadrul acestor compani, devenind astfel un strict indispensabil.

Aplicatiile de monitorizare nu sunt tehnologii tocmai noi avand in vedere ca deja acestea sunt utilizate cu succes de cativa ani, insa alegerea aplicatiei de monitorizare potrivite reprezinta un pas necesar pe care trebuie sa il faca orice administrator de companie de transport ar trebui sa il faca in momentul in care isi doreste o optimizare cat mai eficienta a costurilor. Multifleet este o aplicatie de monitorizare a flotei auto prin gps care vine la pachet cu o serie de avantaje importante care pot ajuta companiile de transport sa-si optimizeze mult mai bine anumite costuri. Iata asadar cateva dintre acestea.

Permite o monitorizare in timp real a flotei de masini.

            Principalul motiv pentru care aceasta aplicatie a fost creata a fost desigur acela de a permite o monitorizare cat mai amanuntita a flotei de masini. Multifleet insa este o aplicatie care permite o monitorizare in timp real a flotei de masini, astfel ca orice problema aparuta, sau orice abatere a soferului de la ruta prestabilita, va instiinta in mod automat compania despre acest lucru. In conditiile date, situatiile care pot genera costuri suplimentare vor putea fi solutionate inainte de a se transforma in cheltuieli inutile pentru companie.

Emite numeroase alerte, in functie de modul in care este setata.

            Un motiv real pentru ccare aceasta aplicatie a devenit un strict indispensabil pentru multe companii se datoreaza faptului ca aplicatia poate emite alerte in timp real atunci cand se produce o neregularitate. Unele dintre situatiile cele mai frecvente care pot genera chletuieli aditionale si inutile sunt cele datorate stationarii pentru vreme indelungata cu motorul pornit, abatarea de la rutele prestabilite, parcurgerea unui numar de kilometrii in interes personal, precum si nerespectarea regulilor de circulatie. In fiecare dintre aceste situatii, aplicatia va emite in mod automat o alerta specifica situatiei aparute, astfel ca va putea fi remediata in cel mai scurt timp.

Permite o optimizare eficienta a cheltuielilor.

            Aplicatia permite in acelasi timp si o monitorizare a consumului de combustibil, acesta fiind unul dintre principalele aspecte care genereaza cheltuieli constante. Prin intermediul aplicatiei, costurile pentru combiustibil vor putea fi optimizate mult mai bine gratie faptului ca aplicatia permite realizarea unei analize detaliate cu privire la diverse cheltuieli.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Un mort și un rănit grav pe E85 | Imagini ÎNFIORĂTOARE

Politică Știrile zilei

Ex-premier, discuție despre Toma: Cum poate pierde Primăria

Administrație

GALERIE FOTO: Oficiali spanioli, în vizită la Buzău! Cine s-a aflat printre ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *