Administrație Știrile zilei

Municipiul Buzău va avea un „mall de servicii”

În viitor, cetăţenii municipiului Buzău îşi vor putea achita facturile sau vor putea discuta cu funcționari ai Primăriei în cadrul unui mall de servicii ce va funcționa în actuala clădire a Bazarului. „A doua Primărie”, așa cum o numește edilul Constantin Toma, va dispune de un ghişeu special, tocmai pentru ca buzoienii să nu mai facă multe drumuri.

Desemnarea câştigătorului licitaţiei pentru reabilitarea şi recompartimentarea Bazarului este doar o chestiune de zile. În acest context, primarul Buzăului a anunțat că există un proiect de amenajare și dotare a spațiului și de transformare a lui într-un mall de servicii.

Ideea i-a fost dată primarului Toma de către modelul „Oradea”, acolo unde cetăţenii au posibilitatea să-şi achite amenzile, taxele şi impozitele, dar și să plătească diverse facturi, de la cele pentru energie, până la bilete de tren sau avion.

În primăvara acestui an, Bazarul a fost evacuat, din dispoziţia Primăriei. Comercianţii s-au mutat într-o clădire situată la câţiva metri de imobilul în care au stat mai bine de 20 de ani.

FOTO: accentmedia.ro / Primăria Deva

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

3 comentarii

  1. Anonim at 18:03

    Buna idee ,buna initiativa.
    -Dar inainte de toate poate le faceti si instruirea celor ce v-or lucra cu publicul. Sunt cate unii atat de ,intorsi pe dos, parca le-ai datora ceva .

  2. Isac at 22:39

    Fa dreacu ceva cu sectia de URGENTE , aia e o necesitate. Admir progresul orasului dar ce naiba se intampla cu treaba asta atat de importanta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *