Știrile zilei

NECROPSIE | De ce a murit băiețelul de cinci ani

O intoxicație cu vaporii unui insecticid extrem de periculos. Asta cred medicii buzoieni că i-a cauzat decesul copilului de cinci ani, din Tăbărăști, care s-a stins duminică, la o zi după ce a început să se simtă foarte rău.

Inițial, părinții au crezut că băiețelul lor a murit din cauza unui aliment consumat sâmbătă, în timp ce se aflau la ferma lor din satul Tăbărăști.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean, citat de Știri de Buzău, necropsia copilului a oferit suficiente indicii pentru a se crede că moartea băieţelului a survenit prin inhalarea vaporilor unor otrăvuri, nu prin înghiţire.

Ipoteza porneşte de la faptul că la necropsie au fost descoperite semne specifice la nivelul plămânilor şi nu în stomac. De asemenea, toxiinfecţia alimentară iese din calcul. Rezultatele relevante privind cauza decesului vor veni după examinările toxicologice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă și așteaptă rezultatele necropsiei pentru a elucida cazul.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

FOTO: Spulberat de mașină pe DN 2B!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Incendiu de proporții la Nișcov | Focul a ajuns și la două anexe

Știrile zilei

Anunțul RER SUD | Va ajunge la toate asociatiile de proprietari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *