Orașul tău Știrile zilei

NEWS ALERT: Maxi-taxi NU mai circulă în Buzău!

Începând de luni, Primăria Buzău va începe să rezilieze toate contractele cu firmele de transport în regim maxi-taxi din Buzău. Informația a fost vehiculată pe surse, dar se pare că reprezentanții firmelor au primit deja notificări pentru a nu mai intra în traseu.

Motivele pentru care municipalitatea vrea să înceteze contractele au legătură cu nerespectarea de către transportatori a orarului de funcționare, dar în discuție ar mai fi și alte nereguli legate de activitatea firmelor de maxi-taxi.

Astfel, Trans Bus devine singurul operator de transport în comun din municipiul Buzău. Vom reveni cu amănunte.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

5 comentarii

  1. Gogu at 22:25

    Eventual, pentru a nu fi o problema cu acea directiva UE, maxi sa circule pe trasee proprii si sa aiba statii proprii. Acestea sa aiba alte rute, alte capete de traseu si sa nu se suprapuna deloc cu autobuzele. Presupun ca nimeni nu s-ar supara. Corect?

  2. Madalina at 10:10

    Intelegem ca d-lui primar ii este frica de concurenta? Intr-un stat de drept, cetateanul alege cu ce vrea sa mearga si cat timp are de pierdut in trafic. De ce nu le-a impus firmelor de maxi-taxi sa cumpere microbuze (la aceeasi vechime si performanta ) ca noile achizitii Trans-Bus si pe urma sa declanseze inchizitia! Sau sa cumpar primaria niste microbuze adaptate traficului buzoian, decat ciudateniile cu burduf care blocheaza circulatia pe toate stradutele. Daca esti norocos si””prinzi””asa ceva pe Spiru Haret, Mesteacanului, Marghiloman, Frasinet…si lista poate continua… te simti ca pe Autostrada Soarelui, in coloana , cu gandul la vacanta!!!!

  3. Sia at 16:32

    Pana la urma…..luni se circulă cu maxi taxi…..ca autorul articolului tot nu a lămurit situația…..sau suntem informati in legatura cu o barca mica auzită pe la colturi….?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *