Economic Știrile zilei

Noul Kaufland e aproape gata | Când va avea loc marea deschidere (GALERIE FOTO)

Lucrările la noul magazin Kaufland din Bariera Ploiești sunt în toi. Vremea de afară le-a permis muncitorilor să lucreze la amenajarea parcării și a căii de acces către incinta hypermarketului, în timp ce interioarele sunt și ele puse la punct pentru marea deschidere programată să aibă loc până cel târziu la finele lunii februarie.

Kaufland România a avut un ritm„alert” de expansiune și investiții anul acesta.Pe lângă magazinele de la Buzău și Râmnicu Sărat, investiţiile retailerului german vor continua cu cel de-al treilea magazin din județ, pe locul fostei Fabrici de Lapte de la ieșirea spre Ploiești.

Magazinul va fi mai mare decât cel din nordul orașului și, potrivit Director Corporate Affairs şi Comunicare al Kaufland România, va fi deschis până la sfârșitul lunii februarie a anului viitor. De asemenea, tot până la această dată vor fi deshise noi puncte de lucru în București și Satu Mare, bugetul total alocat investițiilor pentru anul viitor fiind de 200 de milioane de euro.

Magazinul de la Fabrica de Lapte va dispune de o parcare generoasă, în care își vor face loc, încet-încet, și micile afaceri. Aici va fi instalat un imbiss, de la care clienții își vor putea cumpăra produse de tip fast-food. De asemenea, de câștigat vor avea de și afacerile din zonă, grație traficului intens pe care îl va genera noul hypermarket.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

4 comentarii

  1. Corneliu at 17:14

    Cei care fac cumparaturi nu merg numai la Kaufland ci si la alte magazine ,asa ca grosul vanzarilor tot in nordul orasului va fi ,nu mai spun ca se va deschide si Lidl pe Unirii sud ! In concluzie ,dupa parerea mea ,nu vor face mare branza in zonă !

  2. Bogdan at 21:57

    Acum ceva timp spuneati ca vor face si un rond in zona ca accesul către hypermarket sa fie mai usor. Tot voi spuneati ca, costul va fi de 1 milion de euro si ca va fi suportat de catre kaufland. Parerea mea este ca nu se va face nimic si ca totul a fost o „musamalizare” sa zicem asa…pana nu or sa fie câteva accidente in zona nu o sa se faca nimic…iar asteptam victime?? Spagile s-au luat??

  3. Ionut at 23:04

    Când vom scapă de de acest Kaufland? Mm? Când? Toți oamenii își fac cumpărăturile de la Kaufland fiindcă sunt „ieftine” dar de fapt treaba nu sta chiar așa. Kaufland dă impresia ca au produse ieftine pprin intermediul reducerilor imaginare Patronii de supermarketuri din Romania nu au succes pemtru că nu știu sa fac afaceri murdare așa cum face Kaufland. Dar poate vom scapa noi de aceasta prostie de Kaufland in cele din urmă. Doamne ajută😒😒😒

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *