Social Știrile zilei

O elevă de clasa a XII-a are nevoie urgentă de ajutor!

Dincolo de acest chip frumos se ascunde o suferință teribilă. Mădălina, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Pogoanele, este o fată jovială și plină de viață, dar a cărei tinerețe este măcinată de o afecțiune cumplită. Prietenii au decis să ceară ajutorul semenilor.

Buzea Mădălina are 19 ani și, în afară de bolile copilăriei, nu a avut cine știe ce probleme de sănătate. În clasa a IX-a, în urma unei operații de apendicită, medicii au constatat că fata suferă de  scolioză toraco-lombară, o boală cumplită din cauza căreia coloana vertebrala se curbează de obicei în foma literei S sau C.

În urmă cu un an, tânăra a suferit o operație, care nu a făcut altceva decât să îi prelungească viața. Tot atunci s-a îmbolnăvit de inimă, iar starea ei se agravează treptat.

Mădălina nu se poate deplasa fără ajutor, iar operația care i-ar reda speranța la o viață normală costă peste 600 de milioane de lei vechi. Familia sa nici nu își permite să viseze la acești bani, având o situație financiară deosebită.

Colegii fetei s-au mobilizat și fac un apel către toți oamenii de bine care pot o pot ajuta pe Mădălina să viseze din nou. Numărul de cont

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Circ în Crâng! | Viceprimar: „O imensă mizerie!”

Știrile zilei

MOARTE ÎNFIORĂTOARE! Localnicii sunt șocați!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Femeie decedată! | Unde i-a fost găsit cadavrul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *