Știrile zilei

O mare pierdere pentru Spitalul Județean

Începînd cu 1 ianuarie 2018, medicul Adriana Negoiţă a părăsit secţia de specialitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Considerat unul dintre cei mai experimentaţi medici cardiologi ai Buzăului, dr. Adriana Negoiţă a ieşit la pensie şi nu a mai cerut prelungirea contractului.

Pensionarea experimentatei doctorițe vine ca o lovitură pentru Spitalul Județean, asta după ce, anul trecut, unitatea medicală a mai pierdut un bun specialist. Este vorba despre fiul acesteia, medicul Adrian Negoiță, dispărut fulgerător în urma unui accident stupid.

Actualmente, la secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean mai activează cinci medici, gărzile fiind acoperite. Volumul de muncă este imens, iar secţia  mai are nevoie de personal calificat şi de medici. Va fi însă misiune grea pentru managementul unității medicale din Micro XIV,  ştiut fiind faptul că mulţi dintre medici iau calea Occidentului pentru a lucra în condiții incomparabile față de sistemul sanitar romînesc.

Până la identificarea unei soluții de atragere a medicilor la Buzău, Spitalul Județean este nevoit să funcționeze, în unele secții, cu personal subdimensionat.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Iarna ne-a lovit în plin! | Primii fulgi de zăpadă la Buzău

Știrile zilei

GALERIE FOTO: Astăzi, în Buzău

Știrile zilei

Tânără urmărită internațional, arestată la Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *