Diverse Orașul tău

OAMENI INVIZIBILI

La câțiva pași de ceea ce noi numim „civilizație”, câțiva oameni își trăiesc (probabil) ultimele zile prin adăposturi improvizate, printre gunoaie sau direct pe asfalt. Trăiesc printre noi, dar nu-i vedem. Pentru că nevoile, necazurile, tragedia vieții lor, cele care i-au și adus în situația asta, fac din ei niște

OAMENI INVIZIBILI.

În spatele blocului de la cinematograful Dacia, un bărbat zace în agonie de câteva nopți, cu capul proptit pe un cărucior răsturnat ce-i ține loc de pernă. Nimeni nu știe ce-i cu el acolo și nici nu interesează pe nimeni, câtă vreme e bănuit că bea.

Nicio anchetă jurnalistică, socială sau de altă natură nu îl poate ajuta pe omul ăsta bătut de soartă. Unii spun că, în trecut, a fost folosit de câțiva romi care îl trimiteau la cerșit, dar că ar fi fost abandonat și de aceștia.

Un buzoian l-a fotografiat și l-a pus pe Facebook – locul în care ne postăm bucuriile și necazurile, nevoile și împlinirile – cu rugămintea ca autoritățile să facă ceva pentru a-l ajuta.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

Lansarea proiectului „Cămin studenţesc – EA CAMPUS CORPORATION SRL”

Știrile zilei

FOTO: Spulberat de mașină pe DN 2B!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Incendiu de proporții la Nișcov | Focul a ajuns și la două anexe

1 comentariu

  1. M at 14:54

    Cu ce este oricare dintre noi mai presus decât el? Ca avem o casa…O mașină. ..mâncăm mereu proaspăt, pe alese? Ce luam pe lumea cealaltă din tot ce credem ca avem acum? Este și el un om…invizibil într.adevar..nimeni nu vrea sa îl vadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *