Educaţie Știrile zilei

Oana Dobre și Happy Kids, MA-GIS-TRALI!

Aproape că nu există festival de muzică la care profesoara Oana Dobre și ai săi „Happy Kids” să nu participe, deznodământul fiind de fiecare dată invariabil: câștigarea competiției. Setea de trofee a renumitei profesoare de canto, care a înființat grupul Happy Kids și funcționează în cadrul Palatului Copiilor Buzău, „s-a soldat” cu încă o distincție importantă: Locul I la Festivalul International „Sun-Joy-Beauty” din Nessebar, Bulgaria.

Competiția vocilor a avut loc în perioada 15-20 iunie 2018, în orașul Nessebar de la sud de Dunăre, aceasta fiind deja cea de-a XIX ediție a importantului festival internațional la care au participat 12 țări. „Happy Kids” și Oana Dobre au reprezentat Buzăul cu cinste, rezultatele ducând Romania pe primul loc între natiuni, la sectiunea „solisti si grupuri vocale de muzica pop si populară”.

Premiile obținute de buzoieni au fost următoarele: la grupa I A – până la 7 ani – Alisya Șerban si Ilinca Șerban – locul II.  La grupa I, 8 – 10 ani, Sara Bunea, Ștefania Dincă si Carla Comănescu au obtinut locul II, în timp ce Sofia Hoarță s-a clasat pe locul IV. La grupa II, 11 – 14 ani , Ronan Comănescu a obtinut locul I, Denisa Perțea, Denisse Dincă, locul II, iar Anca Ștefan și Happy Kids Junior. – locul III. La grupa III, 15 – 18 ani Alexandra Văduva si Happy Kids Senior se pot mândri cu marele premiu.

„Anul trecut am reusit sa ne intoarcem la Buzau cu locul al II-lea la grupuri vocale, după ce ne-au depasit la puncte gruzinii. Ne-am pregatit mult mai serios si, desi a fost concurenta mult mai mare, am câștigat mult ravnitul loc I in acest an” a declarat pentru Buzau.net prof. Oana Dobre coordonatorul Happy Kids.

Chiar dacă au intrat în vacanță, elevii profesoarei Oana Dobre nu vor face o lungă pauză vocală. Ei se pregătesc în continuare pentru noi concursuri și colaborări cu mari grupuri vocale, printre acestea numărându-se Corul Madrigal.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

REUȘITĂ BUZOIANĂ! Pepenele de iarnă, aclimatizat de specialiștii SCDL Buzău

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Casă în flăcări!

Știrile zilei

Bărbat din Berca, REȚINUT la Cluj | De ce este acuzat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *