Ofertă de publicitate

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Publicația Reporter Buzoian, lider de piață în zona online conform trafic.ro, vă pune la dispoziție o ofertă de publicitate care să corespundă intereselor dunmneavoastră de marketing.

Cu un trafic lunar constant de aproximativ 600.000 de accesări, Reporter Buzoian se plasează în topul preferințelor cititorilor. Zilnic, știrile noastre reușesc să ajungă la peste 10.000 de utilizatori unici înregistrați, cel mai bun rezultat fiind de 51.095 de vizitatori în 24 de ore.

Conform Google Analitycs, știrile noastre răspund nevoilor informative ale tuturor categoriile de vârstă, cel mai activ segment acoperit fiind însă cel cuprins între 18 și 45 de ani.

Pentru a obține o ofertă de publicitate personalizată, în acord cu particularitățile afacerii dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la [email protected] sau să ne apelați la numărul de telefon 0723.633.309.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Un comentariu în articolul “Ofertă de publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *