Ofertă de publicitate

Publicația Reporter Buzoian, lider de piață în zona online conform trafic.ro, vă pune la dispoziție o ofertă de publicitate care să corespundă intereselor dunmneavoastră de marketing.

Cu un trafic lunar constant de aproximativ 600.000 de accesări, Reporter Buzoian se plasează în topul preferințelor cititorilor. Zilnic, știrile noastre reușesc să ajungă la peste 10.000 de utilizatori unici înregistrați, cel mai bun rezultat fiind de 51.095 de vizitatori în 24 de ore.

Conform Google Analitycs, știrile noastre răspund nevoilor informative ale tuturor categoriile de vârstă, cel mai activ segment acoperit fiind însă cel cuprins între 18 și 45 de ani.

Pentru a obține o ofertă de publicitate personalizată, în acord cu particularitățile afacerii dumneavoastră, vă rugăm să ne scrieți la [email protected] sau să ne apelați la numărul de telefon 0723.633.309.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

2 comments

  1. Asta era pe centura la Bacau ma mi.a sarit mie in fata pe la ora 01 de era sa sar cu camionul in canal.

  2. Orașul este plin de duble care au interdicție legală să fie parcate în municipii. Condiția deținerii lor este ca proprietarii să aibă obligatoriu loc privat – public pentru parcare și nu pe străzi. Poliția trebuie sancționată pentru neglijență și îndeplinirea defectuoasă a sarcinilor de serviciu. Dacă nu vor să facă ordine să se dea o hotărâre în C.L. sau C.J. pentru a se face ordine și disciplină și pentru a se preveni asemenea nenorociri. Altfel tot așa va fi. Dubiștii dau șpagă și alții închid ochii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*