Orașul tău Știrile zilei

Patinoarul mobil a sosit în Piața Daciei (foto)

A sosit patinoarul mobil care va asigura distracția buzoienilor îndrăgostiți de sportul cu patine. Firma care l-a adus la Buzău a început montarea lui în Piața Daciei, urmând ca acesta să devină utilizabil începând cu 1 decembrie 2018.

Patinoarul este produs și deținut de o firmă austriacă, însă este administrat de o societate din Bacău. El va avea peste 600 de metri pătrați și va putea primi pe gheață aproape 200 de persoane într-o serie de 60 de minute. Primăria ține ca toți buzoienii – indiferent de vârstă – să aibă acces gratuit pe gheață, grupurile organizate de elevi urmând să primească, tot gratuit, și patinele.

Patinoarul a fost adus cu un TIR și amplasat în zona tarabelor cu cărți, urmând ca cealaltă jumătate a Pieței Dacia să fie ocupată de târgul de Crăciun.

De asemenea, buzoienii vor avea și posibilitatea să-și cumpere un ceai cald de la agenții comerciali instalați în proximitatea patinoarului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

Patinoarul mobil a sosit în Piața Daciei (foto)

Orașul tău Știrile zilei

„Black Friday is every day” la o companie din Buzău

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care două mașini se răstoarnă pe E85

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *