Știrile zilei

Pentru ultima dată la Spitalul Județean (foto)

Sicriul cu trupul neînsuflețit al medicului Ion Drăghici a fost depus astăzi în holul Spitalului Județean de Urgență Buzău, locul în care regretatul medic a activat timp de 35 de ani. Colegii au trecut pe la căpătâiul doctorului și au amenajat un altar în memoria sa, dar și a altori doi angajați ai spitalului, care au murit de curând.

Spitalul Județean de Urgență este în doliu după pierderea medicului Ion Drăghici, unul dintre cei mai apreciați specialiști în chirurgia plastică și reconstructivă. Doctorul Drăghici a decedat ieri, la vârsta de 65 de ani, în urma unor afecțiuni severe ale ficatului.

Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al medicului a fost depus, timp de două ore, în holul Spitalului Județean de Urgență Buzău. Colegii au aprins o lumânare în memoria sa, iar medicul Ion Japie a ținut o scurtă cuvântare, în numele colectivului îndurerat.

În holul spitalului a fost amenajat un mic altar la care lumânările ard încontinuu. Tot aici au fost așezate fotografiile a două colege decedate în ultimele zile. Este vorba despre Dana Baciu, fostă asistentă șefă la Maternitatea Buzău, și despre Avram Mihaela-Liliana, referent în cadrul Serviciului Aprovizionare de la spitalul buzoian.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.