Știrile zilei

Pentru ultima dată la Spitalul Județean (foto)

Sicriul cu trupul neînsuflețit al medicului Ion Drăghici a fost depus astăzi în holul Spitalului Județean de Urgență Buzău, locul în care regretatul medic a activat timp de 35 de ani. Colegii au trecut pe la căpătâiul doctorului și au amenajat un altar în memoria sa, dar și a altori doi angajați ai spitalului, care au murit de curând.

Spitalul Județean de Urgență este în doliu după pierderea medicului Ion Drăghici, unul dintre cei mai apreciați specialiști în chirurgia plastică și reconstructivă. Doctorul Drăghici a decedat ieri, la vârsta de 65 de ani, în urma unor afecțiuni severe ale ficatului.

Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit al medicului a fost depus, timp de două ore, în holul Spitalului Județean de Urgență Buzău. Colegii au aprins o lumânare în memoria sa, iar medicul Ion Japie a ținut o scurtă cuvântare, în numele colectivului îndurerat.

În holul spitalului a fost amenajat un mic altar la care lumânările ard încontinuu. Tot aici au fost așezate fotografiile a două colege decedate în ultimele zile. Este vorba despre Dana Baciu, fostă asistentă șefă la Maternitatea Buzău, și despre Avram Mihaela-Liliana, referent în cadrul Serviciului Aprovizionare de la spitalul buzoian.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Cadavru descoperit într-o râpă!

Știrile zilei

Trafic îngreunat pe E85 | Trei persoane rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *