Știrile zilei

Petrecere mare în județ! Azi e Ziua comunei Berca

Buzoienii au unde ieși astăzi din casă. Una dintre cele mai așteptate serbări rurale ale județului, „Pe plaiul șoimului” sau Ziua comunei Berca, va începe la ora 12:00, în locația cunoscută, poiana Mănăstirii Rătești.

Unsprezece formații, artiști și ansambluri folclorice vor urca pe scenă la serbarea folclorică „Pe plaiul șoimului”, eveniment dedicat comunei Berca. Primarul Ionel Dobriță a adresat o invitație tuturor cetățenilor care vor să petreacă o zi de weekend într-o atmosferă de sărbătoare.

Astăzi, începând cu ora 12:00, Berca va răsuna de acordurile muzicii. Micii vor sfârâi pe grătare, iar berea va curge din belșug pentru oamenii dornici să petreacă timp de calitate în mijlocul naturii, în compania mai multor artiști îndrăgiți. Capetele de afiș ai evenimentului sunt Petrică Mâțu Stoian și Dan Ciotoi cu trupa Generic, repertoriul fiiind completat de artiști și formații locale.

Evenimentul este organizat de către Primăria Berca, cu sprijinul Consiliului Județean și al Centrului Județean de Cultură și Artă Buzău și se va desfășura la Rătești – Plaiul Șoimului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Diverse

HAI LA FILM! Recomandarea Happy Cinema, „Spionul care mi-a dat papucii”

Știrile zilei

El este tânărul înecat astăzi în mare | Doi copii au rămas fără tată

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Buzoian mort la mare | Avea 32 de ani

3 comentarii

  1. Viorel G at 11:26

    Frumos cea ce se anunta in materie de interpreti de muzicz populara. Cred ca o sa iasa chiar mai frumos comparand cu formatiile de muzica din Dragaica…. si scuzele mele , nu cred ca primarul din berca a avut la dispozitie atatea mi de euro :D.
    Sper sa nu ma impiedice nimic sa ajung acolo…. Puteti sa transmiteti Locatia?
    Gen Deasupra manastirei Ratesti sau?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *