PNL Buzău merge pe mâna lui Ludovic Orban

Noua conducere a organizației județene a Partidului Național Liberal Buzău a anunțat că PNL Buzău îl va sprijini pe Ludovic Orban să preia președinția partidului, la Convenția Națională care va avea loc luna viitoare.

Prin intermediul unui comunicat de presă, liderii PNL au transmis că decizia a fost luată la prima ședință a Biroul Politic Județean rezultat în urma alegerilor de la sfârșitul lunii trecute:

„În urma întru­nirii Biroului Politic Județean al Organizației PNL Buzău, s-a decis susținerea în cursa pentru președinția PNL a candidatului Ludovic Orban. Aseară (joi seară, n.r.), a avut loc prima ședință a noului Birou Politic Județean al Organizației PNL Buzău. Pe ordinea de zi s-a pus în discuție, ca o consecință a interesului pe care membrii PNL Buzău au arătat-o cu privire la viitoarele alegeri care vor avea loc la nivel național în interiorul partidului, problema susținerii unui candidat. Cu majoritate de voturi, liberalii buzoieni au decis să sprijine candidatura lui Ludovic Orban“, se arată într-un comunicat remis, vineri, de conducerea PNL Buzău.

PNL Buzău explică și de ce a fost luată respectiva decizie: „Conside­răm că valorile președintelui ales al PNL trebuie să se supra­pună în totalitate cu cele ale partidului, iar domnul Orban a dat întotdeauna dovadă că principiile dumnealui converg cu cele ale liberalismului. În egală măsură, domnul Ludovic Orban a dat mereu dovadă de implicare activă în PNL, cu verticalitate și onestitate, indiferent de dificultățile cu care s-a confruntat partidul“, se mai arată în comunicatul liberalilor buzoieni.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*