Știrile zilei

Poliția este în alertă | Doi soți au rămas deja fără 20.000 de euro!

[box type=”info” ]Indivizii ar putea lovi din nou în orice moment.[/box]

Atenție pe cine primiți înăuntru! Doi vârstnici din Săgeata au rămas fără agoniseala de o viață după ce au primit în casă doi escroci care pretindeau că vând tigăi. Indivizii sunt căutați acum de poliție.

Potrivit TV Sud-Est, soții Ciurea – oameni trecuți de 70 de ani – au fost păcăliți de doi escroci, sub pretextul vânzării unor vase de inox. Totul a pornit după ce bătrânul a fost abordat de trei necunoscuți, care s-au oferit să îl ducă acasă cu mașina. 

Binevoitori din cale-afară, doi dintre indivizi au intrat în curte și i-au propus bătrânului să cumpere de la ei niște tigăi la superofertă. În timp ce soțul negocia prețul, femeia a mers să caute banii. N-a știut însă că unul dintre escroci o urmărea îndeaproape. După ce a văzut unde sunt ținuți banii, indivizii au acționat. Cei doi soți și-au dat seama că au fost înșelați abia în momentul în care mașina escrocilor era departe.

Poliția desfășoară cercetări pentru a da de urma infractorilor. Soții Ciurea strânseseră cei aproape 20.000 de euro pentru a-i cumpăra fiului un apartament în București.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *