Polițistul Mihai Șerbănoiu a încetat din viață (FOTO)

Doliu în IPJ Buzău. Polițistul Mihai Șerbănoiu, ajutorul șefului de post de la Merei, a încetat din viață astăzi, din cauza unei metastaze la ficat descoperite acum două luni. Agentul avea 44 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Gabriel Dragomir, președintele SNPPC Buzău, este cel care a anunțat cu tristete dispariția polițistului:

„Din păcate, astăzi, după o suferință cumplită, colegul nostru, SERBANOIU MIHAI, ajutor șef post la poliția rurală Merei, a încetat din viață! Suntem alături de familie în această grea încercare! Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris liderul sindicatului polițiștilor.

Cei care l-au cunoscut pe agent sunt împietriți de durere, mulți dintre ei neștiindu-l vreodată bolnav. Zeci de mesaje sfâșietoare au fost postate pe Facebook din partea colegilor și a prietenilor.

Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus luni la capela bisericii Banu. Mihai Șerbănoiu va fi înmormântat miercuri, cu onoruri militare, la cimitirul din comuna buzoiană Breaza. 

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

2 comments

  1. Era un om deosebit! Dumnezeu sa il odihnesca!

    • olbosanu daniela

      10 februarie 2018 —-acum un an Mihaita zambea si era fericit !!azi am facut pomana pentru el 😭😭😭!!! ce cruda a fost soarta lui!! nu acolo unde este acum trebuia sa fie!!LOCUL LUI LA 46 DE ANI ERA AICI LANGA NOI !!….il iubim si ne e dor si as vrea sa-l vad iar langa mine, sa ma ia in brate si sa imi zambeasca …………. insa acum si intotdeauna aceasta dorinta a mea va fi doar un vis prea frumos la cat de cruda e REALITATEA !!MIHAITA AL MEU A PLECAT PENTRU TOTDEAUNA !! zambetul lui va fi doar cel care traieste in mintea si in sufletul meu !!! MIHAITA DRAGUL MEU SA FI IN PACE ACOLO UNDE TE-AI DUS SI SA ITI DORMI SOMNUL DE VECI IN LINISTE !!!

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*