Polițistul Mihai Șerbănoiu a încetat din viață (FOTO)

Doliu în IPJ Buzău. Polițistul Mihai Șerbănoiu, ajutorul șefului de post de la Merei, a încetat din viață astăzi, din cauza unei metastaze la ficat descoperite acum două luni. Agentul avea 44 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Gabriel Dragomir, președintele SNPPC Buzău, este cel care a anunțat cu tristete dispariția polițistului:

„Din păcate, astăzi, după o suferință cumplită, colegul nostru, SERBANOIU MIHAI, ajutor șef post la poliția rurală Merei, a încetat din viață! Suntem alături de familie în această grea încercare! Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris liderul sindicatului polițiștilor.

Cei care l-au cunoscut pe agent sunt împietriți de durere, mulți dintre ei neștiindu-l vreodată bolnav. Zeci de mesaje sfâșietoare au fost postate pe Facebook din partea colegilor și a prietenilor.

Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus luni la capela bisericii Banu. Mihai Șerbănoiu va fi înmormântat miercuri, cu onoruri militare, la cimitirul din comuna buzoiană Breaza. 

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Era un om deosebit! Dumnezeu sa il odihnesca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*