Politică Știrile zilei

Ex-premier, discuție despre Toma: Cum poate pierde Primăria

Prezent astăzi la lansarea filialei buzoiene a partidului său, PRO România, fostul premier Victor Ponta a lansat o serie de atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. În vârtejul discuțiilor a fost prins și edilul buzoian Constantin Toma.

Mai exact, fostul lider social-democrat a vorbit despre vara lui 2016, atunci când se afla în campanie electorală la Buzău, pentru candidatul la Primărie Constantin Toma:

I-am făcut campanie electorală acestui primar și mă bucur că am făcut-o. Dar nici nu știți cât s-a rugat atunci ca alături de el să nu vină Liviu Dragnea, fiindcă l-ar fi scăzut în sondaje cu cel puțin 10 procente.”, a declarat Victor Ponta.

În continuarea discuției despre Constantin Toma, liderul PRO România a mai arătat cum ar putea pierde actualul edil Primăria Buzău:

Constantin Toma este un primar curajos. Ce a spus el despre Liviu Dragnea este ceea ce cred toți primarii din România, dar nu au curajul să o spună. (…) Constantin Toma poate pierde Primăria într-o singură situație: Dacă iese alături de Dragnea în campania electorală.”, a mai tunat Ponta.

Victor Ponta și Constantin Toma în campania electorală din mai-iunie 2016.

În cadrul vizitei de astăzi, Victor Ponta a lansat filiala buzoiană a PRO România. Ea are sediul pe bulevardul Unirii, aproape de fosta librărie „I.L. Caragiale”.

De asemenea, tot astăzi, fostul premier l-a vizitat pe primarul Constantin Toma la Palatul Comunal, arătându-se încântat de progresele făcute de administrația buzoiană în ultimii doi ani.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

2 comentarii

  1. bucur at 18:36

    Inca o dovada de lipsa de caracter. Postez aici ceea ce spunea recent Adrian Nastase referitor la acest specimen. Deci : Adrian Năstase: „Victor Ponta, lipsit de caracter. Nu-l mai recunosc. Nu știu dacă Ponta va reuși să treacă de lipsa de caracter. El nu are dreptate nici atunci când are. Eu nu cred că nu are atitudinea și abordarea morală necesară pentru a-l critica pe Dragnea…….”
    Iar eu mai adaug ca nu a fost dat afara de catre Dragnea ci s-a dovedit un mare tradator fata de PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *