Știrile zilei

Postare NĂUCITOARE! | Ce ar fi făcut buzoianca schingiuită de iubit

O postare apărută pe un cont de Facebook atribuit Poliției Române, produce uimire în rândul opiniei publice.

În mesajul care a strâns mii de reacții, autorii contului fals susțin că Robert Berechet, ploieșteanul care și-a filmat iubita în timp ce o tortura, și care a fost arestat pentru 30 de zile, ar urma să scape de probleme, după ce tânăra și-ar fi retras plângerea.

Aveți grijă fetelor… mai bine luați un băiat urât fizic dar să aibe grijă de voi.. pentru că aparențele fizice vor disparea.. și veți rămâne cu sufletul împăcat ? măcar.. nu ca această tânără care a ales un fizic frumos cu bătaie.. noi l-am arestat iar după 8 h de arest ea și-a retras plângerea și a ales din nou să locuiască cu el.. nu avem cuvinte..”, se arată în postarea de pe contul fals al Poliției Române.

În realitate, bărbatul se află în spatele gratiilor pentru cel puțin 30 de zile, după ce instanța a stabilit că el reprezintă un pericol public. Cătălina, tânăra schingiuită de băiat, va locui din nou alături de familia sa din județul Buzău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Postare NĂUCITOARE! | Ce ar fi făcut buzoianca schingiuită de iubit

Educaţie Știrile zilei

FOTO: Copiii din Glodeanu Siliștea au sărbătorit „Un secol de frăție!

Știrile zilei

Tânără din Buzău, TORTURATĂ de propriul iubit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *