Pregătiri de sărbători | Buzăul va străluci sub bolți de lumină

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Se fac planuri din vreme pentru ca Buzăul să îmbrace straie de sărbătoare în luna decembrie. Dacă anul trecut Primăria a întârziat cu pregătirile, anul acesta, iluminatul festiv va fi aprins la timp.

Edilii au declanşat deja licitaţiile pentru evenimentele din luna decembrie, sărbătorile de iarnă urmând a fi organizate tot în Piata Daciei, în jurul tradiționalului brad de Crăciun. Mii de buzoieni vor sărbători aici în fiecare zi și vor asista la petrecerea de Revelion organizată în fața Palatului Comunal.

Potrivit Mediafax, mai multe primării de mari municipii, printre care și Buzăul, au lansat deja licitațiile pentru achiziția de servicii în perioada sărbătorilor. La Buzău, municipalitatea ar urma să cheltuiască pentru toate manifestările, inclusiv Revelion, în jur de 800.000 de lei.

Anul acesta, edilii anunță că Buzăul va fi altfel, oraşul urmând să strălucească la propriu. Ghirlandele multicolore, instalații luminoase și decorațiunile de Crăciun vor împodobi chiar şi în cartierele mărginaşe.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *