Educaţie Știrile zilei

Premii în bani pentru elevii și profesorii de elită din Buzău

Consiliul Județean Buzău îi va premia și anul acesta pe cei mai buni elevi şi profesori din judeţul Buzău. Instituția condusă de Petre Emanoil Neagu va recompensa copiii şi cadrele didactice care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele internaţionale şi concursurile naţionale în decursul anului școlar precedent.

Potrivit proiectului de hotărâre, rezultatele la olimpiadele internaţionale vor fi răsplătite cu câte 600 de lei. Aceeași sumă va fi acordată atât elevilor, cât și profesorilor coordonatori, indiferent de locul obținut.

Câștigătorii olimpiadelor naționale vor fi recompensaţi cu sume ce variază în funcţie de premiul obţinut.

Anul acesta a fost introdusă o nouă secţiune. Ea prevede premii și pentru echipele cu peste 20 de elevi care au obținut rezultate notabile la competițiile naționale și internaționale, fiecare membru al echipei urmând a fi recompensat cu câte 150 de lei.

Festivitatea de premiere a olimpicilor școlari și a îndrumătorilor acestora va avea loc în data de 12 decembrie, la sediul Consiliului Județean Buzău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Educaţie Știrile zilei

Premii în bani pentru elevii și profesorii de elită din Buzău

Știrile zilei

CRIMĂ ȘOCANTĂ: Copilă de 9 ani, din Buzău, UCISĂ de propriul frate

Știrile zilei

Tânăr BĂUT, urmărit și prins în trafic de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *