Administrație Știrile zilei

Premiu de Excelență pentru Consiliul Județean Buzău (FOTO)

Consiliul Județean Buzău a primit Premiul de Excelență pentru investiții în reabilitarea și modernizarea instituțiilor de cultură din județul Buzău, în cadrul Galei Administrație.ro.

Este vorba despre „Restaurarea, conservarea şi modernizarea imobilului situat în Municipiul Buzău, B-dul Nicolae Bălcescu nr. 40, în vederea înfiinţării Centrului Muzeal I.C. Brătianu”, în valoare de 2.850.000 euro și ”Consolidare, restaurare și dotare Biblioteca Județeană ”Vasile Voiculescu” Buzău”, cu o valoare de 3.900.000 euro. Ambele proiecte sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5 – „Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural”, Prioritatea de investiții 5.1 – „Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural”.

Acest premiu ne onorează și ne obligă să muncim și mai mult pe viitor! Felicit toti angajații Consiliului Județean Buzău care au lucrat la realizarea celor două proiecte. Acest premiu reprezintă încă o apreciere a muncii lor și a eforturilor făcute pentru ca aceste proiecte sa obțină finanțare europeană și, astfel, să putem pune în valoare două obiective foarte importante pentru patrimoniul cultural local și național. După reabilitare, aceste clădiri emblematice pentru Județul Buzău vor deveni obiective turistice și vor genera valoare adaugată comunității.”, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Gala Administrație.ro este un eveniment anual, dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu. Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Administrație Știrile zilei

Premiu de Excelență pentru Consiliul Județean Buzău (FOTO)

Știrile zilei

Agenți de pază din Buzău, găsiți beți sau dormind în post!

Economic Știrile zilei

Primăria a luat DECIZIA! | 14.000.000 de lei pentru o iarnă liniștită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *