Președintele CJ Buzău le-a oferit cadouri copiilor din Pogoanele

Este luna cadourilor, iar Consiliul Județean Buzău s-a gândit la toate. Anul acesta, președintele Petre Emanoil Neagu a ținut să le ofere daruri nu doar copiilor din municipiu și din centrele sociale, ci și celor din alte localități ale județului.

Astăzi, Pogoanele a îmbrăcat haină festivă, deoarece președinele CJ Buzău a mers să asiste la un spectacol susținut de copiii comunei. Nu a mers cu mâna goală, ci încărcat de cadouri pe care le-a oferit tuturor micuților prezenți:

„Cu totii asteptam cu drag sarbatorile de iarna, dar copiii sunt intotdeauna cei mai rasfatati in aceasta perioada. Cei mici din orasul Pogoanele au primit cadouri si ne-au incantat cu frumoasele colinde romanesti!”, a scris Petre Emanoil Neagu pe Facebook.

Activitățile specifice sărbătorilor de iarnă organizate de Consiliul Județean vor continua. În cele trei zile de doliu național însă, – 14, 15 și 16 decembrie 2017 -, nu vor avea loc activități, acestea urmând a fi reprogramate.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*