Social

Președintele CJ Buzău le-a oferit cadouri copiilor din Pogoanele

Este luna cadourilor, iar Consiliul Județean Buzău s-a gândit la toate. Anul acesta, președintele Petre Emanoil Neagu a ținut să le ofere daruri nu doar copiilor din municipiu și din centrele sociale, ci și celor din alte localități ale județului.

Astăzi, Pogoanele a îmbrăcat haină festivă, deoarece președinele CJ Buzău a mers să asiste la un spectacol susținut de copiii comunei. Nu a mers cu mâna goală, ci încărcat de cadouri pe care le-a oferit tuturor micuților prezenți:

„Cu totii asteptam cu drag sarbatorile de iarna, dar copiii sunt intotdeauna cei mai rasfatati in aceasta perioada. Cei mici din orasul Pogoanele au primit cadouri si ne-au incantat cu frumoasele colinde romanesti!”, a scris Petre Emanoil Neagu pe Facebook.

Activitățile specifice sărbătorilor de iarnă organizate de Consiliul Județean vor continua. În cele trei zile de doliu național însă, – 14, 15 și 16 decembrie 2017 -, nu vor avea loc activități, acestea urmând a fi reprogramate.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *