Știrile zilei

Prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct

Florin Busuioc, actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro TV, a suferit un infarct marți seară, după un spectacol la Craiova. Actorul a fost operat în această noapte, la Craiova, scrie agenția Mediafax.

Potrivit sursei citate, actorul se află acum în afara oricărui pericol, după operația de montare a unui stent, o intervenție „minim invazivă”, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului Cristina Geormăneanu:

Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine.”

Potrivit Gandul.info, Busuioc a fost resuscitat de un echipaj SMURD:

Da, (a suferit un infarct – n.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova,” a declarat Arafat.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

Stradă din Buzău, închisă circulației

Știrile zilei

Prezentatorul Florin Busuioc a suferit un infarct

Știrile zilei

Se întâmplă astăzi | Nu intrați în panică!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *