Administrație Știrile zilei

PRIMAR. Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Drăgaică

Sâmbătă, 9 iunie 2018, va avea loc deschiderea oficială a târgului „Drăgaica”, un eveniment la care sunt așteptați să participe mii de buzoieni, de-a lungul celor două săptămâni de distracție. În urmă cu puțin timp, primarul Constantin Toma a anunțat că deschiderea va avea loc la ora 15:00, și nu la 16:00, așa cum se anunțase inițial.

Motivul ține de un alt eveniment considerat important de autorități și anume transmiterea, pe un ecran gigant, a meciului Simonei Halep de la Roland Garros:

„Modificare oră deschidere DRĂGAICA 240 și transmiterea pe ecran „gigant” a meciului Simonei Halep de la ROLAND-GARROS. Invităm buzoienii iubitori de tradiție și de sport la Drăgaica 240 pe 9 iunie ora 16,00 pentru a urmări pe un ecran „gigant” finala de la Roland Garros Simona Halep – Sloan Stephens.
Pentru acest motiv fericit, deschiderea oficială a Drăgăicii 240 se va face la ora 15, 00 și nu la 16,00 cum anunțasem anterior.  La ora 14,00, cu plecare din Piața Dacia, va începe parada portului popular pe bulevardul Unirii până la Drăgaica. Vă așteptăm cu drag!”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Iată programul festivalului „Drăgaica” 2018:

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Fără categorie

ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 10 | O persoană încarcerată

Știrile zilei

VIDEO: Mașină răsturnată pe variantă

Știrile zilei

BUZĂU: Povestea bradului de anul acesta (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *