Primăria municipiului, APEL către toți buzoienii!

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

ANUNȚ  DE INTERES PUBLIC

STIMAȚI CETĂȚENI AI MUNICIPIULUI BUZĂU

În perioada următoare S.C. Urbis – Serv SRL va efectua lucrări de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea unui strat de uzură din mixturi asfaltice,  pe următoarele străzi:

  1. Șoseaua Pogonele – în data de 11.10.2017
  2. Bazalt – în perioada 11.10.2017 –  21.10.2017

          Pe timpul zilei, atunci cand  se execută lucrările propriu zise, se va putea circula cu restricții de viteză, alternativ pe un singur sens de mers.

      Direcția de Politie Locală a municipiului Buzau va asigura fluidizarea traficului.

          Pentru conducătorii auto care circulă dinspre municipiul Buzău spre localitatea Slobozia,  adresăm rugămintea de a folosi și rute alternative pe DN2B sau/și DN2C.

          Totodată, anunțăm că pe strada Bazalt  se vor executa lucrări de ridicare la cotă a bordurilor, a căminelor și capacelor de utilități, precum și a gurilor de scurgere – canalizare.

Pentru a se evita producerea blocajelor în trafic, facem apel la dumneavoastră, în sensul în care să respectați indicațiile agenților de Poliție Locală, care vor fi prezenți pentru a se asigura de minimalizarea impactului pe care îl au aceste lucrări asupra circulației autovehiculelor.

          Totodată,  rugăm  riveranii, posesori de autoturisme, să nu parcheze pe carosabil în intervalul orar menționat.

          Va multumim pentru intelegere si vă asigurăm pe această cale că toate eforturile noastre se îndreapta către confortul cetățeanului.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *