Administrație Orașul tău Știrile zilei

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU | ANUNȚ PUBLIC

           ROMÂNIA

    JUDETUL  BUZĂU

   MUNICIPIUL BUZĂU

          – PRIMAR –

    Nr. 147 /CLM/2018

 

       ANUNŢ  PUBLIC

          În conformitate cu dispoziţiile art.7, alin.(1) și (2) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, în calitate de primar, aduc la cunoştinţă publică faptul că pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din luna iunie 2018 au fost iniţiate următoarele proiecte de hotărâre cu caracter normativ:

-proiect de hotărâre privind schimbarea denumirii unei străzi din muncipiul Buzău.

-proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii de Piaţa “Mitropolit Irineu Mihălcescu”intersecţiei dintre Strada Transilvaniei, Strada Obor, Strada Chiristigii, Strada Dionisie Romano, Strada Sfântul Sava Gotul şi Aleea Episcopiei.

Persoanele fizice şi juridice interesate pot consulta proiectele de hotărâre pe site-ul autorităţii publice locale, la adresa www.primariabuzau.ro si la avizierul primăriei.

În conformitate cu art. 7, alin. (4) din Legea nr.52/2003 propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectele de hotărâre sus menţionate pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, Ghișeul Unic, până la data de 16 mai 2018, la responsabilul pentru relaţia cu societatea civilă, doamna Jipa Petronela.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin Toma

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

1 comentariu

  1. Doru at 16:17

    Pe bune?
    In momentul in care directiile de confort si calitate a vietii duc spre SIMPLIFICARE, noi vrem sa dam un nume kilometric unui loc de referinta in urbe? Bucurestenii de ce-or fi spus Piata Amzei, Piata Romana,Unirii etc.? Sa poti pronunta usor si repede! Hai dati-va intalnire in Piata Mitrropolit Irineu Mihalcesu, cred ca si GPS-ul va evita denumirea asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *