Primarul Constantin Toma dezvăluie cu cine a votat la alegerile din 2012

Primarul Constantin Toma îi adresează preotului Paul Negoiță un cuvânt de mulțumire după ce fostul candidat la Primărie s-a exprimat public față de strategia bună a actualului edil. Totodată, liderul de la Palatul Comunal mărturisește că la alegerile locale din 10 iunie 2012 a votat în favoarea lui Paul Negoiță la Primărie.

Într-o postare publică de săptămâna trecută, preotul Paul Negoiță își arăta susținerea față de actuala politică administrativă a lui Constantin Toma. Astăzi, cel din urmă s-a simțit nevoit să îi răspundă preotului care a renunțat la politică și a devenit directorul Școlii Postliceale Sanitare de stat din Buzău.

De asemenea, edilul șef a admis că a votat cu Negoiță în 2012, „sperând ca Buzăul să devină un oraș normal și frumos”.

„Cuvant pentru preotul Paul Negoita

Apreciez in mod deosebit mesajul dumneavoastra privind evolutia actuala a orasului nostru, pentru ca vine de la un om care reprezinta o referinta importanta pentru toti buzoienii. Sunt convins ca daca in 2012 ati fi castigat alegerile pentru functia de primar lucrurile ar fi mers cel putin ca acum!
Sunt multe obstacole, am unele indoieli cand iau decizii, mai fac si greseli, dar cu multa munca si cu sprijinul oamenilor ca dumneavoastra rezultatele pot fi fara limite!
V-am votat in 2012, sparand ca Buzaul sa devina un oras normal si frumos!
Va multumesc din tot sufletul pentru atitudine!”, a scris primarul Constantin Toma pe Facebook.

Preotul Paul Iulius Negoiță a fost la un pas să câștige alegerile locale din 2012, atunci când a candidat ca independent împotriva primarului de atunci, Constantin Boșcodeală. Fostul inspector școlar general adjunct a renunțat la politică și a rămas preot slujitor la biserica „Sfântul Apostol Andrei” din Buzău și director al școlii sanitare.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

2 comments

  1. Prietenie mare intre cei doi de la o vreme. Mai sa fie……

  2. Rusine să ți fie. Noi am luptat pentru tine. Nici macar nu ai multumit. În ultima perioadă ne umilesti

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*