Administrație Orașul tău

Primarul Constantin Toma, TRANSMISIUNE de pe șantierele Buzăului (video)

Primarul Constantin Toma și-a făcut deja un obicei din a transmite buzoienilor informații „la cald” de pe șantierele Buzăului. Ieri, edilul a dat din nou confortul biroului pe forfota șantierului, transmițând din zona poate cea mai importantă la ora actuală, viitoarea Calea Eroilor.

De notat că, în această perioadă, pe b-dul Unirii – Tronson Centura Buzau Nord – bd. Mareșal Al. Averescu, în zona Cimitirului Eroilor, se lucrează la foc continuu. Echipele a patru firme de construcții și amenajări sunt prezente aici, într-un efort conjugat pentru redesenarea întregii zone. Peste numai o lună și jumătate, de Ziua Eroilor, aici ar urma să sosească Președintele și Premierul României, Patriarhul Daniel, Ambasadori ai țărilor care au ostași îngropați aici și alte înalte oficialități.

Dar iată mesajul postat pe Facebook de către primarul Buzăului:

Va salut dragi buzoieni!
Suntem pe santierele Buzaului, am inceput lucrarile de pregatire in zona Unirii Sud pana la intersectia cu Maresal Averescu si 1 Decembrie 1918 unde saptamana viitoare vom incepe asfaltarea. In aceasta zona vom avea in premiera retelele electrice si de comunicatii introduse in canalizatii subterane si de asemenea prima pista de biciclete adevarata din Buzau.
Am inceput in aceasta zona pentru ca pe 17 mai va avea loc comemorarea Eroilor inmormantati in Cimitirul Erolilor, un eveniment deosebit pentru Buzau, inscris in evenimentele dedicate Centenarului. Apoi vom intra pe Aleea Sporturilor si pe celelalte strazi, asa cum am promis.
De asemenea, continuam si alte proiecte, cum ar fi realizarea a inca 12 platforme ingropate de gunoi, modernizarea sau infiintarea de locuri de joaca pentru copii, plantarea de arbori, arbusti ornamentali precum si flori anuale sau perene, astfel incat sa avem un oras cat mai placut.
Ieri am avut inca o premiera: faza nationala a doua olimpiade s-a desfasurat la Buzau. 
Va doresc o saptamana frumoasa si un Paste fericit!”, a scris Constantin Toma pe Facebook.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *