Educaţie Știrile zilei

Noi informații despre mutarea elevilor din Eminescu | Toma: „Este posibil să..”

Reabilitarea clădirii în care funcționează Colegiul Național „Mihai Eminescu” ar putea fi amânată, iar mutarea elevilor la un alt liceu ar putea să nu mai aibă loc. Cel puțin așa reiese dintr-un punct de vedere al primarului Constantin Toma, obținut de publicația buzoiană Șansa News.ro.

În intervenția sa, edilul șef a dezmințit zvonurile potrivit cărora, pe parcursul reabilitării clădirii, elevii din „Eminescu” vor fi duși să învețe la Agricol sau la Hasdeu.

[highlight]„Nu există așa ceva! Nu doresc să-i duc în două locații diferite. Aș dori să-i avem pe toți în același loc, pentru că așa mi se pare corect. Avem mai multe variante de lucru. Vom anunța din timp, cînd va fi cazul, pentru că nu putem lăsa lucrurile de la o zi la alta, într-o problemă ca aceasta.”[/highlight], a declarat liderul de la Palatul Comunal.

De asemenea, primarul Constantin Toma a mai precizat că este posibil ca reabilitarea clădirii să fie făcută fără relocarea elevilor:

[highlight]„Este posibil, la un moment dat ca această mutare să nu aibă loc. Adică, lucrările să se desfășoare în așa fel încât să nu fie afectate sălile de curs. Sunt multe variante de lucru, dar acestea se vor pune la punct împreună cu arhitecții, cu proiectanții și cu constructorul”[/highlight], a spus primarul municipiului.

Constantin Toma a mai precizat că sunt șanse ca licitația pentru adjudecarea lucrărilor de consolidare a Colegiului „Mihai Eminescu” să nu se organizeze anul acesta, din cauza sumei mari aruncate în joc. Proiectul obținut de municipalitatea buzoiană, grație fostului vicepremier Marcel Ciolacu are o valoare de 6 milioane de euro.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Omorât în bătaie

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, MORT într-un accident cumplit

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *