Primarul Toma își concediază trei consilieri personali. Cine rămâne alături de edil

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Primarul Constantin Toma renunță la serviciile a trei consilieri personali. Potrivit edilului şef al municipiului Buzău, alături îi va rămâne doar Cristian Ceauşel, consilier pe probleme economice.

După decizia edilului, își vor căuta de lucru și tinerii Alexandru Nicolescu și Dumitru Filip, aduși la Palatul Comunal pentru vizunea nouă asupra administrației. Licenţiat în drept şi afaceri la Universitatea din Coventry din Marea Britanie, Alexandru Nicolescu a rezistat la Primărie cel mai mult dintre consilierii eliberați din funcție, aproape șase luni.

„Din păcate, am luat o decizie radicală: ca trei dintre ei să plece și doar Cristian Ceauşel să rămână deoarece este specialist pe probleme economice. Celelalte trei persoane nu vor mai fi. După timpul care a trecut am constatat că îmi trebuie ajutoare care să îmi fie într-adevăr de folos. Mă gândesc la o consultanţă juridică, la o consultanţă pe partea de comunicare şi alte lucruri care apar de-a lungul procesului acesta de administrare. Având în vedere situaţia grea cu procesele pe care le are Primăria vreau pe cineva cu experienţă, un fost judecător, de exemplu.”, a declarat primarul Constantin Toma.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *