Primarul Toma își concediază trei consilieri personali. Cine rămâne alături de edil

Primarul Constantin Toma renunță la serviciile a trei consilieri personali. Potrivit edilului şef al municipiului Buzău, alături îi va rămâne doar Cristian Ceauşel, consilier pe probleme economice.

După decizia edilului, își vor căuta de lucru și tinerii Alexandru Nicolescu și Dumitru Filip, aduși la Palatul Comunal pentru vizunea nouă asupra administrației. Licenţiat în drept şi afaceri la Universitatea din Coventry din Marea Britanie, Alexandru Nicolescu a rezistat la Primărie cel mai mult dintre consilierii eliberați din funcție, aproape șase luni.

„Din păcate, am luat o decizie radicală: ca trei dintre ei să plece și doar Cristian Ceauşel să rămână deoarece este specialist pe probleme economice. Celelalte trei persoane nu vor mai fi. După timpul care a trecut am constatat că îmi trebuie ajutoare care să îmi fie într-adevăr de folos. Mă gândesc la o consultanţă juridică, la o consultanţă pe partea de comunicare şi alte lucruri care apar de-a lungul procesului acesta de administrare. Având în vedere situaţia grea cu procesele pe care le are Primăria vreau pe cineva cu experienţă, un fost judecător, de exemplu.”, a declarat primarul Constantin Toma.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*