Orașul tău

Primul autobuz a plecat spre Vadu Pașii. Nu a luat însă niciun călător

Mai mulți buzoieni ne-au întrebat de curând dacă Trans Bus a început să opereze pe relația Buzău-Vadu Pașii, conform strategiei de extindere a transportului în comun în afara orașului. Un autobuz al societății de transport a fost zărit circulând în comuna de peste râul Buzău, iar oamenii s-au întrebat dacă pot călători cu el:

„Puteți să aflați dumneavoastră dacă într-adevăr începând de azi circulă, pe ruta Buzău-Stancesti, autobuzele TransBus? În această dimineață am văzut unul pe traseu, dar fără niciun călător. Poate vor afișa și un program, dar si traseul din oraș…ca să stim si noi. Vă mulțumesc frumos!”, ne-a scris Andreea.

Răspunsul a fost furnizat de către directorul Trans Bus, inginerul Gică Toader, care a precizat că astăzi a avut loc o simplă simulare, în vederea stabilirii graficului de circulație. Autobuzele vor începe să opereze la Vadu Pașii începând din luna ianuarie:

„Este adevărat. Astăzi am efectuat o simulare reală cu un autobuz pentru a vedea în cât timp parcurgem traseul. Vom întocmi un grafic de circulație și vom stabili ultimele detalii. Autobuzele vor începe să transporte călători pe această relație începând cu luna ianuarie, urmând ca până atunci să fie finalizate toate procedurile juridice.”, a declarat, pentru „Reporter Buzoian”, directorul Trans Bus.

Aceeași sursă a mai precizat că noul traseu va beneficia în primă fază de cinci autobuze, care vor circula cu o frecvență de mai puțin de o oră. Noua linie va primi în curând și o denumire, diferită de cele existente în prezent.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

2 comentarii

  1. Daniella at 17:23

    Felicitari,oare se va realiza un traseu nr 2 pana la Aldeni??Asteptam cu nerabdare pentru ca pretul abonamentelor pe aceasta ruta sunt piperate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *