Educaţie Știrile zilei

Proiect de pentru liceeni: „Today a Project, Tomorrow the Future” (FOTO)

Sâmbătă, Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” a fost gazda celei de-a IV-a editii a concursului regional ”Today a Project, Tomorrow the Future”. Concursul se adresează elevilor liceelor tehnologice și vocaționale care au posibilitatea de a demonstra aplicabilitatea practică a domeniului pentru care se pregătesc, dar și o bună cunoaștere a limbii engleze.

Echipele de elevi au prezentat câte un proiect specific domeniului de specializare, prezentarea făcându-se în limba engleză. La aceasta etapă s-au înscris echipe din judetele Buzău, Bacău, Prahova, Ialomița si din municipiul Bucuresti.

Alături de organizatori și de concurenți s-au aflat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Buzău –  doamna inspector școlar general, prof. Otilia Trifan, și doamna profesoară Georgeta Oprea,  inspectorul școlar de limba engleză –  și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Membrii juriului și invitații au apreciat calitatea mini-proiectelor prezentate de elevi, dar și exprimarea fluentă în limba engleză.

Responsabili de desfășurarea proiectului sunt: prof. Georgeta Oprea, inspector de limba engleza, prof. Adriana Voicu, director al Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” Buzau, prof. Magdalena Cretu si prof. Cristina Toma.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Misiune DIFICILĂ a jandarmilor buzoieni! (video)

Știrile zilei

EROUL ZILEI | Ofițer buzoian, decorat de șeful Poliției din Paris

Știrile zilei

Accident pe E85 | Trei victime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *