Proxenet căutat în toată Europa, prins la Nehoiu

Luni, 31 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Nehoiu au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din oraşul Nehoiu, urmărit internaţional.

Pe numele său, autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi trafic de persoane, fapte comise pe teritoriul acestui stat.

„Bărbatul a fost reţinut pentru condus o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Ploieşti, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile din Franţa. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Nu are nume?
    E stire pe jumatate…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*