Politică Știrile zilei

PSD Buzău, participare MASIVĂ la mitingul din București

Organizația Județeană a PSD Buzău va participa sâmbătă, 9 iunie 2018, la Mitingul împotriva abuzurilor desfășurat în Piața Victoriei din capitală, cu începere de la ora 20:00.

Potrivit liderului PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, organizația buzoiană va deplasa la București 4000 de membri de partid din întregul județ. Detaliile organizării au fost stabilite în cadrul ședințelor cu primarii, cu președinții de organizații și cu alți lideri responsabili de organizarea internă.

Organizația PSD Buzău este una dintre cele mai redutabile din țară în „bătăliile” electorale. La ultimul tur de scrutin, rezultatele obținute de social-democrați au plasat PSD Buzău pe locul al doilea în topul organizaţiilor judeţene din ţară, după judeţul Giurgiu.

La scrutinul din 11 decembrie 2016, PSD a câştigat detaşat alegerile în judeţul Buzău, cu aproximativ 68% din sufragii.

A mai rămas o singură zi până la mitingul stabilit de conducerea Partidului Social Democrat. 300.000 de oameni din toată ţara ar urma să ajungă mâine în Bucureşti, pentru a manifesta împotriva abuzurilor din justiţie.

Nu este singurul eveniment pentru care oamenii vor ieși din casele lor, protestatarii anunțând în mediul online că vor organiza o manifestație sâmbătă, între orele 18.00 și 23.00.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

S-a aruncat de la etaj după o ceartă cu soția!

Educaţie Știrile zilei

INFORMAȚIE BOMBĂ: Două licee din Buzău se se vor comasa!

Știrile zilei

Doi buzoieni, REȚINUȚI pentru distrugere!

4 comentarii

 1. Mioara at 7:56

  PUTORILOR !!!!Va e frica ca ramaneti fara ajutoare sociale !!!! si fara joburi bugetarilor??? LA MUNCA !!!

  De ce nu va duce in masa cu cate o LOPATA in mana sa ajutati la construirea autostrazilor ??? sau cu o sapa sa munciti pamanturile parloaga ???? Nu… a fost mai usor sa-l vindem strainilor …Daca v-ar chema la munca cu siguranta toti ati avea certificate medicale…

  RUSINE SA VA FIE..

 2. Moraru Florian at 21:35

  Sa va fie rusine!
  Va duceti la ordinul lui tatuca
  Asta-i democratie, nu? dovada ca un singur om face ce vrea cu voi, ii spalati si picioarele daca va cere…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *