Politică

PSD Buzău s-a reunit la mare (foto)

Sfârșitul săptămânii trecute i-a găsit pe primarii social-democraţi buzoieni alături de conducerea organizaţiei PSD Buzău pe litoralul românesc, în cadrul unei reuniuni informale. Primarii au avut ocazia să-şi spună problemele în faţa condu­cerii organizaţiei și să dezbată subiecte de interes pentru administrație.

Întâlnirea a avut loc în staţiunea Jupiter, la aceasta luând parte şi primari din judeţul Ialomiţa. Potrivit ordinii de zi, s-a discutat des­pre recenta rectificare bugetară, dar şi despre problemele punctuale cu care se confruntă aleşii locali social-democraţi buzoieni.

Comunicarea permanentă cu autoritățile locale este cheia unei administrații publice eficiente pentru județ și în beneficiul cetățenilor noștri. Acesta este motivul pentru care, alături de parlamentarii PSD de Buzău, am dorit să avem astăzi o discuție deschisă, într-un cadru informal, cu primarii din județ, cu președintele și vicepreședinții C.J. Ei sunt cei care iau contact zi de zi cu problemele oamenilor și care știu cel mai bine care sunt soluțiile pentru dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă. Le-am ascultat cu mare atenție opiniile și mai ales nemulțumirile și le-am promis că alături de toți colegii mei din Parlament și de la nivel central vom continua să ne zbatem pentru prosperitatea județului nostru. #PSDBuzau

PS: Am profitat de prezența colegilor de la PSD Ialomița și a președintelui organizației, domnul Marian Neacșu, pentru a avea un ”schimb de experiență” foarte util și interesant; mă bucur să văd că și în alte județe se întâmplă lucruri foarte bune și există determinare pentru a continua toate proiectele de dezvoltare.”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe Facebook.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Știrile zilei

FOTO: O delegație a Consiliului Județean Buzău, în vizită de lucru în Spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *