Știrile zilei

RAPORT PRIMAR: Municipalitatea continuă seria investițiilor | Ambiția primarului Toma (video)

Municipalitatea continuă seria investițiilor în revigorarea sportului buzoian, prin reabilitarea unor obiective importante ale orașului nostru. Una dintre investițiile cheie ale acestei veri o reprezintă reabilitarea stadionului Gloria, desfășurată chiar în această perioadă, printre îmbunătăţirile de care va beneficia arena din Crâng numărându-se amenajarea unei noi suprafeţe de joc, cu sistem de drenaj.

Primăria municipiului Buzău a înțeles că nu poți face performanță fără investiții masive atât în jucători, cât și în arene moderne pentru desfășurarea competițiilor sportive importante. În această perioadă se lucrează intens la modernizarea stadionului din Crâng, care va fi adus la standardele primei ligi. Odată reabilitată, arena va putea  găzdui şi meciuri internaţionale ale echipelor naţionale, la nivel de juniori şi tineret

De curând, echipa de fotbal SCM Gloria Buzău a promovat în divizia C, iar administraţia locală îşi doreşte ca parcursul echipei să fie fără sincope, astfel încât să ajungă chiar în Liga Naţională.

[highlight]„Noi am promovat în divizia C, o victorie mare pentru Buzău, pentru că ne-am propus să revigorăm sportul buzoian. Pentru fotbal cel puţin, dorim ca anul viitor să ajungem în Divizia B şi de ce nu, pe urmă să ne batem pentru accederea în Liga Naţională. Transformăm stadionul Gloria într-unul modern, cu un gazon la nivelul celor mai bune pe plan naţional. În acelaşi timp s-au mai adus şi jucători importanţi. Pentru celelalte echipe, mă refer la handbal fete, vin deja de la o discuţie cu viitorul antrenor principal. Se întăreşte staff-ul tehnic. Săptămâna viitoare va avea deja loc cantonamentul de la Grădiştea. La fel la rugby s-au întărit atât echipa, cât şi staff-ul tehnic. Pe sporturile individuale, că vorbim despre atletism, unde iată, Marina Baboi a ajuns în semifinalele unui campionat mondial, că vorbim de gimnastică, de şah, de tenis de masă, sau de volei, vom avea din această toamnă două echipe – şi la fete, şi la băieţi – care vor juca”[/highlight], a menţionat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Un alt obiectiv sportiv important aflat pe agenda administrației locale îl reprezintă stadionul de atletism de la ieșirea spre Ploieşti. Obiectivul va intra într-un amplu proces de reabilitare, iar la finalul lucrărilor, arena va beneficia de o pistă nouă de alergare, o tribună cu 1.500 de locuri, vestiare moderne şi tabelă de marcaj electronică.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Bărbat lovit de tren | Cine este victima

Știrile zilei

Tineri dornici să ajute: „Ne vom întâlni cu primarul Toma”

Știrile zilei

Consiliul Județean premiază excelența!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *