Administrație Educaţie

Record de vizitatori la IPJ Buzău în săptămâna „Școala altfel”

Peste 800 de elevi din judeţul Buzău au vizitat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, de „Ziua Porţilor Deschise”.

A patra zi din cadrul programului naţional „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” a fost declarată de Inspectoratul de Poliţie Picture 165Judeţean Buzău „Ziua porţilor deschise”.

Vremea nefavorabilă nu a fost un impediment pentru cei peste 800 de preşcolari şi elevi de la cămine, grădiniţe, şcoli gimnaziale şi licee din judeţul Buzău care, însoţiţi de cadre didactice, au vizitat atelierele special amenajate şi au putut observa de aproape o parte din tehnica folosită de poliţişti în activitatea de prevenire şi combatere a infracţionalităţii.

  • Elevii i-au asaltat cu întrebări pe specialiştii criminalişti, au vrut să ştie cât mai multe despre performanţele aparatului radar şi, nu în ultimul rând, despre mijloacele de intervenţie folosite de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cei mici au făcut adevărate sesiuni foto în sala de tradiţii a inspectoratului, unde a fost amplasată o machetă-motociclist rutier şi au vrut să stea cât mai mult în compania câinilor poliţişti.

La această activitate au participat şi elevi voluntari de la Colegiul Naţional „M. Eminescu” şi Şcoala Gimnazială nr. 11 Buzău, care au oferit pliante cu mesaje preventive.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Jandarmeriță UCISĂ | Postarea care a stârnit REVOLTA

Știrile zilei

Radar fix la Mărăcineni?!

Știrile zilei

Buzoian, ACCIDENT cu o victimă încarcerată

0 comentarii

  1. Pingback: “ALTFEL” DE ECOURI ÎN PRESA BUZOIANĂ | Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun! aprilie 2014
  2. Pingback: RECORD DE ELEVI LA I. P. J. BUZĂU | Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun! aprilie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *