Orașul tău Știrile zilei

RER a început dezinsecția | Un avion a survolat Buzăul

În perioada 11-13 mai 2018, începând cu ora 06:00, RER SUD S.A. desfășoară prima etapa de dezinsectie executată prin aviotratament pe o suprafață de aproximativ 700 ha de pe raza municipiului Buzău.

Aviotratamentul se efectuează prin pulverizare ultrafină cu un aparat de zbor de la Aviatia Utilitara, avand o autonomie de zbor de pana la 1.000.000 m2, la o înăltime de 300 m.

Substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii Publice si detin Fisa Tehnica de Securitate. Lucrarile de tip D.D.D. sunt executate conform legislaţiei în vigoare (O.G. 119/2014, Legea 95/2006), cu anuntarea in prealabil a institutiilor publice locale.

„În cazul în care în perioada mentionată vremea va fi nefavorabila desfasurarii actiunii de dezinsectie, tratamentul avio va fi reprogramat si adus la cunostinta opiniei publice.”, se arată în comunicatul remis presei.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

Știrile zilei

Deznodământ TRAGIC! | Unde a fost găsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *