Administrație Orașul tău Știrile zilei

Restricții de circulație în municipiul Buzău | Toate forțele sunt concentrate aici!

A început cursa contracronometru pentru finalizarea lucrărilor de modernizarea a infrastructurii în zona Bariera Ploiești – Calea Eroilor, acolo unde, pe 17 mai, va avea loc cel mai important eveniment dedicat cinsitirii eroilor din România.

Se lucrează la foc continuu pe b-dul Unirii – Tronson Centura Buzau Nord – bd. Mareșal Al. Averescu, în zona Cimitirului Eroilor. Echipele a patru firme de construcții și amenajări sunt prezente aici, într-un efort conjugat pentru redesenarea întregii zone. Peste numai o lună și jumătate, de Ziua Eroilor, aici ar urma să sosească Președintele și Premierul României, Patriarhul Daniel, Ambasadori ai țărilor care au morți îngropați aici și alte înalte oficialități.

Pentru ca lucrările să se desfășoare în bune condiții, Primăria municipiului a luat decizia impunerii unei restricții de circulație în zonă:

    Primăria municipiului Buzău anunță începerea executării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere pe b-dul Unirii – Tronson Centura Buzau Nord – bd. Mareșal Al. Averescu din Municipiul Buzău.

Ca urmare,  cu avizul Poliției Municipiului Buzău,  se aduce la cunoștință interzicerea temporară a traficului autovehiculelor cu masa  totală  maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe sectorul de drum delimitat de Aleea Industriilor ( Rond PRAKTIKER) – Pasaj Drăgaica – b-dul 1 Decembrie 1918 – Bariera Ploiești – b-dul Unirii  ( tronson Bd. Mareșal Averescu – Centura Buzău Nord),  începând cu data de 10 aprilie 2018 până la data de 1 iunie 2018.

Primarul Municipiului Buzău,

Constantin Toma

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *