Știrile zilei

RUGĂMINTEA unui tată: „Copilul meu a ajuns la UPU” (foto)

Locurile de joacă din Buzău rămase nerenovate sunt adevărate pericole pentru utilizatori. Un copil de 10 ani a ajuns astăzi la UPU cu o rană cât palma, după ce s-a tăiat într-un leagăn din tablă, la un loc de joacă dezafectat, situat pe Bd. Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău.

Disperat, tatăl băiețelului a adresat o rugăminte autorităților îndrituite să aibă grijă de locurile de joacă, în care viețile copiilor sunt realmente puse în pericol. Rana la picior i-a fost provocată micuțului de un leagăn rupt și doar o minune a făcut ca tabla să nu îi secționeze artera femurală.

„Vi se pare normal ce i s-a întâmplat copilului meu? Oare de ce nu sunteți în stare să faceți parcul..de doi ani tot amânati. Dacă știați că nu sunteți în stare să faceți nimic în legătură cu parcul, măcar l-ati fi desființat..”, a scris Marian Botea pe Facebook.

Bărbatul își mai exprimase îngrijorarea privind siguranța echipamentelor de la locul de joacă încă din luna martie. Pe de altă parte, spun locatarii, respectivul loc de joacă ar fi fost desființat, iar vina ar aparține chiar copilului care a intrat să se joace aici, neștiind la ce riscuri se expune.

„Domnule Primar, poate ne ajutați cu părculetul acesta din spatele bisericii. E chiar vizavi de Consiliul Județean… doar vorba aceea, parchează în fiecare dimineață mașinile lor si nu văd ce degradat este. Avem copii si noi care ar vrea să se joace nu sa fie un adăpost pentru vagabonzi (…).”, scria, pe 28 martie, părintele care și-a dus astăzi copilul la UPU.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *