Știrile zilei

S-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei

Un bărbat de 58 de ani din Buzău, s-a răsturnat cu mașina pe DN 1, în zona denumită Hula Bradului (județul Sibiu). Șoferul circula cu viteză prea mare pentru șoseaua umedă și a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Din fericire, omul a scăpat cu viață.

Accidentul s-a produs pe DN1, pe Hula Bradului, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă periculoasă, în condiții de carosabil umed, un buzoian în vârstă de 58 de ani, singur în auto, în timp ce conducea pe direcția Brașov – Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, în urma evenimentului, a rezultat doar avarierea autovehiculului.” a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu

Polițiștii recomandă șoferilor să reducă viteza, îndeosebi în curbe, în condiții de carosabil umed și vizibilitate scăzută, să mărirească distanța de siguranță între mașini și să se asigure înainte de pătrunderea în intersecții sau schimbarea direcției de deplasare. Deasemenea, să se eplaseze prudent în preajma trecerilor pentru pietoni.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

S-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei

Știrile zilei

Povestea Simonei | Suferința ascunsă sub acest chip frumos

Economic Știrile zilei

Primăria Buzău, împrumut pentru căldură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *