Educaţie Știrile zilei

S-au scos locuri la Poliție | IPJ Buzău a făcut anunțul

Dacă întotdeauna ţi-ai dorit să fii poliţist, dar până acum ţi s-a părut că e prea complicat sau nu-ţi este accesibil, acum e şansa ta! Școlile de agenţi de poliţie îţi oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a poliţiştilor. Grăbeşte-te, te poţi înscrie până pe 5 decembrie!


Mulţi sunt atraşi de meseria de poliţist. Unii pentru că simt nevoia de a ,,face dreptate” sau pentru a apăra alţi oameni, alţii pentru că simt nevoia să-şi disciplineze viaţa şi caută o stabilitate şi responsabilizare.

Dacă ai cochetat cu ideea de a fi poliţist, află că în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.

Pentru o carieră în Poliţie, poţi candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi şi 10 pentru minorităţi) la şcoala din Câmpina şi 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi şi 3 pentru minorităţi), la şcoala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, de luni până joi între orele 10.00 – 14.00,  toţi cei interesaţi pot depune cererile de înscriere la Centrul de Prevenire a Criminalităţii – Clubul Poliţiştilor, din municipiul Buzău, str. Unirii, bl. 16 I – 16 J, parter. Informaţii suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0238/402112 sau interior 20112.

Puteţi găsi toate condiţiile pe care trebuie să le îndepliniţi şi actele care sunt necesare la înscriere aici: https://bz.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018 .

Probele pe care le vei susţine, tematica şi bibliografia vor fi afişate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât şi pe pagina de facebook a Poliţiei Române.

Ultima sesiune de admitere la şcolile de agenţi de poliţie a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică şi testul scris (gramatică limba română şi  limba străină).

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *