Economic

S-a deschis fast-food-ul UNIC în Buzău și în țară! Vezi cum arată și ce prețuri are!

Restaurantul New Life a inaugurat joi primul fast-food vegetarian din Buzău și, după spusele proprietarilor, chiar din țară. Contra unor prețuri relativ mici, poți mânca aici shaorma, sandwich, chifteluțe, budincă, prăjitură, tort și alte câteva preparate de-ți lasă gura apă numai când le vezi. Toate sunt preparate exclusiv din ingrediente vegetale, cu multă migală și pasiune.
Ideea i-a venit doamnei Gabriela Costache, din dorința de a veni în întâmpinarea clienților care nu au timp să ia masa la restaurant:ipp
„Ne-am gândit că restaurantul este totuși un pic „fancy” și că unor oameni le este greu să vină la restaurant și să aștepte  mâncarea și ne-am gândit să venim mai aproape de oameni, mai în bulevard, să ne și cunoască cu această ocazie și să fim mai aproape de cei care vin la serviciu”, ne-a povestit administratorul restaurantului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.
Ca și „fratele” mai mare de pe Colonel Buzoianu, fast-food-ul amplasat pe locul fostei shaormerii Dristor, se constituie într-o alternativă la alimentația bazată pe carne, adresându-se tuturor buzoienilor care vor să aibă un stil de viață sănătos.
  • Nimic nu pare să fie diferit față de un alt fast-food. Poate doar eleganța, igiena impecabilă, diversitatea produselor și prețurile extrem de mici, față de alte restaurante.
Buzoienii pot servi aici shaorma vegetală, care e mai apetisantă decât cea preparată din carne, sandvisuri cu parizer vegetal și mozzarela pregătită în bucătăria proprie, șnițel de gluten, sărățele cu spanac și brânză tofu, icre de soia, budincă, limonadă, fresh de căpșune și banane, fursecuri, prăjituri și torturi de ciocolată și ananas.
Pe lângă preparatele pe care le pot servi aici, administratorii restaurantului pun la dispoziția buzoienilor toate tipurile de semințe, din care aceștia își pot prepara acasă mâncare sănătoasă.
  • O shaorma costă numai 7 lei, în timp ce, pentru un sandwich vegetal 100% bio, veți plăti 5 lei.
Clienții nu au întârziat să apară, încă din prima zi de funcționare. Din curiozitate sau din dorința de a-și potoli foamea cu un preparat gustos și sănătos, zeci de buzoieni au trecut pragul fast-food-ului și au cumpărat unul sau mai multe din apetisantele produse.
Restaurantul se află lângă fostul club Bel-Ami și este deschis de dimineața și până seara, târziu.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Imi pare rau ca trebuie sa fiu eu ala care nu e pozitiv.
    Dar ganditi-va si voi.. in acelasi loc a fost un alt fastfood care fara drepturi s-a intitulat din coincidenta „dristor”.
    In afara de oamenii care detineau locatia si 3 angajati, nu era nimeni acolo.
    Lumea stie treaba asta, deja acel spatiu are o bila neagra.

    Partea si mai urata consider eu ca este urmatoarea:
    Nu-i dai buzoianului (si eu sunt buzoian) shaorma fara carne.. si nu numai buzoianului, romanului in general.
    Ideea de „new life” suna a cliseu si din cate am vazut.. in buzaul asta, lumea se satura repede de noutati. O stiti cu totii. Cum sa dai 8-10-12 lei sau cat v-a costa, pe o shaorma fara carne.. imposibil. nu e de conceptia romanului. Abia a inceput lumea in orasele mari, sa se gandeasca la mancare bio si cat mai naturala. Si trebuie sa tineti cont de faptul ca o astfel de alimentatie costa destul de mult in piata (daca nu stii sa le procuri).

    Parerea mea.. e ca acest „concept” (pentru ca asa intentioneaza sa sune) o sa aibe aceeasi soarta precum „dristor”.

    Mult succes sa aibe si strategii bune de vanzare!

  2. Am încercat și e super. Cei care au citit cartea studiu China sau au văzut documentarul forks over knives înțeleg ce se întâmplă acolo și la restaurant. Felicitari. Sper sa funcționeze mult timp.

  3. Felicitări! Felicitări! Felicitări! În primul rând pentru curaj! În al doilea rând pentru curaj! În al treilea rând pentru curaj! Dincolo de ceea ce poate să fie o bună sau rea strategie, curajul vostru este pur și simplu… rar! Este adevărat că nu este îndeajuns pentru succesul unei astfel de inițiative dar cu siguranță este esențial! Cred de asemenea că românii nu sunt chiar atât de needucați în ceea ce privește riscurile unei alimentații pe bază de carne. Poate că nu sunt atât de dispuși de a se schimba dar poate că tocmai astfel de alternative pot fi de ajutor măcar unora.

    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!