Orașul tău Știrile zilei

Sacoșă plină cu bani, găsită pe Cuza Vodă!

Bună-credință și spirit civic! Asta a demostrat un bărbat din Merei, care, găsind o sacoșă plină cu bani, a predat-o poliţiştilor. Persoana vătămată şi-a recuperat întregul prejudiciu.

S-a întâmplat luni, 8 octombrie, în jurul orei 16.30, atunci când un bărbat de 46 de ani, din comuna Merei, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău. El le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce stătea pe o bancă de pe strada Cuza Vodă, a găsit o sacoşă ce conţinea o sumă importantă de bani.

În urma verificării conţinutului sacoşei s-a stabilit că în interior se afla suma de 29.500 lei, precum şi documente pe numele unei femei în vârstă de 61 de ani, din municipiul Buzău.

În timp ce poliţiştii efectuau demersuri pentru identificarea şi anunţarea persoanei vătămate, la ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost primită sesizarea buzoiencei de 61 de ani, care a reclamat că a pierdut o sacoşă cu o sumă importantă de bani în zona centrală a municipiului Buzău. Suma de bani a fost predată în totalitate persoanei vătămate.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Ce-au făcut doi polițiști din Oradea și am vrea și noi la Buzău

Știrile zilei

Accident pe DN1B | O persoană a rămas încarcerată

Știrile zilei

VIDEO: Ce credeți că face persoana din imagine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *