Administrație

Șaptesprezece posturi disponibile | Concursul, pe 15 ianuarie

Spitalul Județean de Urgență Buzău organizează concurs pentru ocuparea a 17 posturi libere din structura Centrului de Sănătate Multifunctional Pârscov. Este vorba despre 6 posturi asistent medical, 6 posturi asistent medical debutant și 5 posturi de îngrijitoare.

Deși mai este o singură zi, candidații nu s-au înghesuit la înscrieri: „Până la acest moment sunt 15 înscrisi pentru cele șase locuri de asistenti, 28 de inscrisi pentru șase locuri de asistenti debutanti și 18 înscrisi pentru cinci locuri de îngrijitoare.”, a precizat managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău, Claudiu Damian.

Proba scrisă a concursului va fi susținută pe data de 15.01.2017, iar proba interviului, patru zile mai târziu, pe 19. Înscrierile se fac la secretariatul comisiei de concurs, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, până la data de 04.01. 2018 orele 12,00. Taxa de concurs este de 50 de lei și se plăteste la casieria unității.

Printre conditiile de participare la concurs se numără:

  • Pentru asistent medical: o diploma de scoală sanitară postliceală sau echivalenta in profil medicina generala; o certificat de mymbru eliberat de organizatia profesionala – OAMGMAMR o aviz anual pentru autorizarea exercitarii profesiei eliberat de OAMGMAMR o adeverinta de participare la concurs eliberata de OAMGMAMR o 6 luni vechime ca asistent medical; o cunostinte operare PC ;
  • Pentru asistent medical debutant: o diploma de scoala sanitara postliceala sau echivalenta in profil medicina generala ; o certificat de membru eliberat de organizatia profesionala OAMGMAMR · o aviz anual pentru autorizarea exercitarii profesiei eliberat de OAMGMAMR o adeverinta de participare la concurs eliberata de OAMGMAMR o cunostinte operare PC ;
  • Pentru îngrijitoare: o scoala generala I studii medii I scoala profesionala ;

Mai multe detalii despre condițiile de înscriere și ce trebuie să conțină dosarul se pot obține consultând următorul document:

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

BUZĂU: Vom primi din nou un mesaj de ALERTĂ

Administrație Anunțuri Știrile zilei

Ședință ordinară la Consiliul Județean

Orașul tău Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident pe Transilvaniei! | Bărbat în stare gravă (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *