SCRISOAREA emoționantă a unui buzoian plecat la muncă în Anglia către primarul Constantin Toma

Elanul primarului Constantin Toma, hotărât să schimbe soarta municipiului, se simte până la buzoienii plecați la muncă în afara granițelor țării. Pe site-ul dedicat sesizărilor în administrație, www.domnuleprimar.ro, a fost postat un mesaj mai puțin obișnuit pentru edilul Toma, din partea unui buzoian care lucrează în Marea Britanie.

Deși se aștepta să fie o nouă reclamație cu privire la neregulile din Buzău, primarul Constantin Toma a dat alaltăieri peste o scrisoare care l-a emoționat, semnată de un buzoian care simte dorul de casă, dar care a fost nevoit să aleagă Marea Britanie, pentru un trai mai bun.

În scrisoarea sa, pe care o redăm mai jos, buzoianul care se semnează Eugen vorbește despre entuziasmul pe care îl provoacă măsurile luate de noul edil și speră să se poată întoarce la Buzău:

Buna ziua. Domnule Primar,
Locuiesc si muncesc in UK, dar sunt nascut in Buzau. Am reusit sa vizionez pe internet emisiunile la care ati participat pe posturile locale si in general ma informez din presa de ceea ce se intampla in orasul meu. Ma gandesc pe viitor poate ma voi intoarce si voi crea o afacere in oras. Sunt fost membru PNL pe vremea domnului Papuc si sunt o persoana care este interesata de ce se intampla in tara mea natala.
Nu am avut mare incredere in candidatura dumneavoastra la primarie. Circulau tot felul de „povesti” despre dumneavoastra.
Domnule Primar,
Dupa ce v-am urmarit la televizor si am vazut in presa actiunile dumneavoastra va spun raspicat si cu mana pe inima ca sunteti prima persoana din politica romaneasca in care am cu adevarat incredere. Trairile dumneavoastra, determinarea, taria de caracter imi dau sperante ca poate candva ma pot intoarce acasa sa muncesc sau sa creez locuri de munca, sa traiesc in orasul meu.
Domnule Primar,
Aveti sprijinul meu si sunt convins ca nu sunt singurul.
Va rog sa schimbati acest oras dupa puterile si priceperea dumneavoastra si sa putem sa ne intoarcem acasa, sa putem trai in tara noastra si nu printre straini.
Va multumesc! Succes!

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

5 comments

  1. PETRUT LUMINITA

    CA SI ACEST DOMN EUGEN SANTEM MULTI BUZOIENI CE LUCRĂM IN STRĂINĂTATE SI SINCER NE-AM DORI SĂ NE INTOARCEM ACASĂ SĂ STIM CĂ NU MAI SANTEM SLUGI LA STRĂINI .TRĂIM CU DOR DE CASĂ DE FAMILIE DE COPII DAR NICI SĂ FIM STRĂINI LA NOI IN TARĂ IAR NU ESTE BINE.SPERĂM SĂ FITI UN OM PENTRU OAMENI SI NIMENI SI NIMIC SĂ NU VĂ POATĂ SCHIMBA IN DECIZILE CORECTE CE LE AVETI DE LUAT PENTRU BINELE CETĂTENILOR ACESTUI MINUNAT ORAS BUZĂU VĂ MULTUMESC SI MULT SUCCES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*